FEM & techniek…

WARNING: stereotype bevestigend. Oh jongens (& meisjes), ik moet iets toegeven. Ik heb dus heel cool m’n eigen e-mailadres aangemaakt: femalequalsmale@outlook.com, maar ik kom er niet meer in. Als ‘geboortedatum’ had ik de datum van het ontstaan van FEM gekozen, wat niet praktisch blijkt. Want dan denken ze dus dat je een baby bent en moet je gekoppeld worden aan een ‘ouder’. Nou is FEM wel mijn kindje, maar toch was dit een beetje vreemd ofzo. Toch wel gedaan, FEMs e-mailadres aan die van mij gekoppeld en gaan.

Dat ging goed. Totdat ik het wachtwoord vergat. Meestal ben ik slim genoeg om elk wachtwoord wat niet dezelfde is als “iloveunicornsforeverkusjesvoormagic1993” op te schrijven. Maar dat deed ik nu dus niet. Nu weet ik dus ook weer waarom ik dat normaal gesproken wel altijd doe.

Lang verhaal kort: na 100 miljoen keer proberen zei Google elke keer: “Ja, sorry hoor, maar we geloven gewoon niet dat jij FEM bent. Byeeee.” Wat een achterdochtig bedrijf zeg. Haha (met kiespijn). Dus ik ga even een nieuw e-mailadres aanmaken. @live.nl ofzo. Want @femalequalsmale.com is nog iets te duur voor een starter als ik.

Dus, e-mail me niet*. En ja, ik ben een vrouw. Met een chaotisch impulsief hoofdje, maar ik kan ook heel goed nadenken hoor. Soms vergeet ik dat alleen eventjes.

Wat wel heel cool is: ik heb deze site in m’n eentje opgezet. Vrouwen kunnen dat gewoon.

*Update: je kunt me weer e-mailen. Maar dan op femalequalsmale@hotmail.com. Fijn, hè.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s